Do you have any questions about the recent forum crash?? - Page 2




 
--
 
August 11th, 2004  
Redleg
 
 
I've disabled the special effects store now..

Still some small bugs hiding in there.
Bug spray ordered...
August 11th, 2004  
Redleg
 
 
The special effects store should be working again now.
(I hope... )
August 11th, 2004  
silent driller
 
 
All appears to be in order on this end. I think the bug took one last post with it on the way out but what the heck.
--
August 12th, 2004  
godofthunder9010
 
 
Yeah, I lost some posts as well. Otherwise, seems to be working. Lost about 10 or 15 ...
August 12th, 2004  
Airborne Eagle
 
 
All is back and working. Lost the POW/MIA flag. No biggie. I can make up the bucks.
August 12th, 2004  
Redleg
 
 
I did delete it.

I've sent you a 50 MilBucks refund, so you can buy it again in the PX now...
August 21st, 2004  
1217
 
As far as I can see, everything's up and running again. Now I'm wondering, could this happen again?
August 21st, 2004  
Redleg
 
 
Everything could happen in the digital world...

The reason for this crash was that my Web Hosting provider didn't tell me that they were going to move the site to a new server.

But I do regularly backup the forum, so we wont loose many days of posts/members if it should happen again.
(lost 3 days now).
August 21st, 2004  
1217
 
Quote:
Originally Posted by Redleg
Everything could happen in the digital world...

The reason for this crash was that my Web Hosting provider didn't tell me that they were going to move the site to a new server.

But I do regularly backup the forum, so we wont loose many days of posts/members if it should happen again.
(lost 3 days now).
You got it up and running again fairly quick. I've seen forums do worse....
August 21st, 2004  
Redleg
 
 
Luckily I was home alone during that period, so I could use the entire evening after I got back home from work...
But it took me 2(+) days to get everything up and running again...